Vakgroep geschiedenis UGent

Verdwenen Zwinhavens

Ter gelegenheid van hun alumnidag trok de faculteit Letteren en Wijsbegeerte van de Universiteit Gent naar (de regio rond) het Zwin. Hier kon men de expo rond de verdwenen Zwinhavens bezoeken met de deskundige uitleg van de onderzoekers zelf en genieten van de mooie natuur. Frix Frox realiseerde een aftermovie van de verschillende tussenstops en bezienswaardigheden.

Bekijk de video hiernaast

Van Eyck. Een optische revolutie

De faculteit Letteren en Wijsbegeerte van de Universiteit Gent en het Museum voor Schone Kunsten Gent organiseerden op 5 maart 2020 een exclusieve nocturne voor de alumni van de faculteit. Deze nocturne stond in het kader van de tentoonstelling ‘Van Eyck. Een optische revolutie’, de grootste Jan van Eyck-tentoonstelling ooit. Vanuit de faculteit kregen wij de vraag om een aftermovie te realiseren die de sfeer van de tentoonstelling en het alumni-event aan elkaar koppelde, met respect voor de opgelegde richtlijnen vanuit het museum en de bruikleners.

Bekijk de video op YouTube

Ondersteuning projectweek

Samen met de vakgroep Geschiedenis van de Universiteit Gent ondersteunden we hun eerste projectweek in april 2019. Zo zorgden we er onder andere voor dat hun inschrijvingssysteem online kon verlopen.

Renault Autopartners Aartselaar
De Delvers
Theater aan Twater
Rupel Boom